Tânăra care a căzut de la etajul unei pensiuni din Râşnov a fost violată - VIDEO

Bărbatul în vârstă de 28 de ani din Republica Moldova reţinut de poliţişti, joi, după ce ar fi violat-o pe tânăra care a căzut, miercuri dimineaţă, de la etajul al doilea al unei pensiuni din localitatea Râşnov a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de Judecătoria Zărneşti.

5759 afișări
Imaginea articolului Tânăra care a căzut de la etajul unei pensiuni din Râşnov a fost violată - VIDEO

Tânăra care a căzut de la etajul unei pensiuni din Râşnov a fost violată

Bărbatul a fost prezentat magistraţilor, joi, cu propunere de arestare preventivă, fiind audiat mai multe ore.

El a susţinut în faţa instanţei că este nevinovat şi că doar s-a "jucat" cu tânăra de 20 de ani, apoi s-a dus să se culce.

În urma anchetei poliţiştilor şi a examenului medical s-a constatat însă că fata avea urme de violenţă pe corp şi în zona anală, ceea ce a dus la concluzia că aceasta ar fi fost agresată sexual.

D.N. a fost găsită, miercuri dimineaţă, la ora 05.00, pe pavajul din faţa pensiunii, dezbrăcată şi inconştientă. Ea a fost transportată la Spitalul Judeţean Braşov în comă profundă şi a fost internată la secţia de neurochirurgie.

Fata a ieşit din comă în cursul zilei de joi, însă nu poate vorbi. Tânăra a suferit un traumatism cranio-facial sever, fractură cu înfundare os frontal şi contuzie cerebrală şi pulmonară, potrivit medicilor.

I.C. făcea parte din grupul de tineri din Republica Moldova care s-au cazat la Pensiunea "Tudor" din Râşnov, unde urmau să îşi petreacă Crăciunul pe rit vechi.

Grupul format din 27 de tineri din Republica Moldova s-a cazat marţi la pensiune şi au petrecut până a doua zi dimineaţă, la ora 04.00, consumând mai multe sticle de vodcă şi bere. După ora 04.00, tânăra de 20 de ani a rămas singură în cameră cu bărbatul de 28 de ani, iar după o oră a fost găsită de prieteni căzută pe pavajul din faţa pensiunii, fiind conmplet dezbrăcată.

"În urma investigaţiilor făcute de poliţişti şi a raportului medico-legal de examinare a victimei, a fost reţinut turistul de 28 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, iar în cursul zilei de azi va fi prezentat magistraţilor din Zărneşti cu propunere de arestare preventivă", a spus, joi, într-o conferinţă de presă comisar şef Liviu Naghi.

Fata este în continuare în comă la spital, însă este stabilă din punct de vedere hemodinamic.

Poliţiştii nu pot spune cu certitudine cum a căzut fata de la balcon decât după ce aceasta îşi va reveni şi va putea face primele declaraţii.

Tânăra a ajuns, miercuri, în stare gravă la Spitalul Judeţean Braşov după ce a căzut de la etajul al doilea al pensiunii din Râşnov, ea fiind găsită pe pavajul din faţa imobilului, aproape dezbrăcată şi inconştientă. Ea venise la Râşnov cu un grup de 20 de prieteni din Moldova, majoritatea studenţi la Chişinău, cu care urma să-şi petreacă Crăciunul pe rit vechi.

În camera tinerei s-au găsit mai multe sticle de alcool, după ce seara tinerii au petrecut până spre dimineaţă.

Pliţiştii i-au audiat, miercuri, pe toţi turiştii din pensiune, precum şi pe angajaţi, pentru a afla dacă fata s-a dezechilibrat şi a căzut de la etaj, dacă a fost împinsă de cineva sau dacă a încercat să se sinucidă.

Tînăra se află înternată la Secţia de neurochirurgie a Spitalului Judeţean Braşov, fiind în comă profundă, cu şanse mici de supravieţuire, potrivit medicilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici