Târgu Jiu: Ponta a aprins luminile de sărbători în prezenţa a 10.000 de oameni. Premierul, aplaudat, dar şi huiduit de câteva persoane

Premierul Victor Ponta a aprins, duminică seară, luminile de sărbători în municipiul Târgu Jiu, în prezenţa a 10.000 de persoane, el fiind aplaudat, dar şi huiduit de câţiva participanţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

456 afișări
Imaginea articolului Târgu Jiu: Ponta a aprins luminile de sărbători în prezenţa a 10.000 de oameni. Premierul, aplaudat, dar şi huiduit de câteva persoane

Victor Ponta (Imagine: Codrin Prisecaru/ Mediafax Foto)

Victor Ponta a urcat, în jurul orei 18.00, pe scena special amenajată în centrul oraşului, unde anterior avusese loc un spectacol de muzică populară, fiind însoţit de şeful Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, care este şi vicepreşedinte al PSD, de primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, şi de prefectul Ion Claudiu Teodorescu.

Ponta, care a fost huiduit de câţiva oameni, dar şi aplaudat de alţii, le-a urat celor prezenţi "La mulţi ani!" de Ziua Naţională, după care a aprins luminile de sărbători.

Ulterior, Victor Ponta a coborât de pe scenă şi a mers în sediul Prefecturii Gorj, unde a fost întrebat de jurnalişti dacă a remarcat că oamenii nu au fost prea entuziasmaţi de prezenţa lui pe scenă, el răspunzând: "Nu ştiu, nu am un aparat de măsurat emoţiile cu mine".

De asemenea, întrebat dacă a primit vreun telefon de la preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, aşa cum se arată în referatul procurorilor, Ponta a spus că nu comentează anchetele procurorilor.

După aprinderea instalaţiilor de iluminat ornamental, cele 10.000 de persoane au rămas în centrul municipiului Târgu Jiu, pentru a asista la concertul susţinut de Andra.

Municipalitatea a montat pe toate străzile din Târgu Jiu ornamente de iluminat, iar în centrul oraşului a fost amplasat un brad artifical înalt de circa 20 de metri, împodobit cu globuri şi ghirlande.

Victor Ponta a aprins luminile de sărbători din municipiul Târgu Jiu, şi anul trecut, de Ziua Naţională, când se afla în campanie electorală pentru cel de-al treilea mandat de deputat în Colegiul 6 Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici