Video O parte a tavanului de la centrul comercial Vitan s-a prăbuşit. Complexul a fost evacuat

Tavanul centrului comercial situat în cartierul Vitan Bârzeşti din Bucureşti s-a prăbuşit joi, iar mai multe ambulanţe au fost trimise la faţa locului, anunţă surse oficiale. Potrivit martorilor, s-a prăbuşit tavanul fals din holul unde sunt restaurante şi magazine.

141 afișări

La faţa locului au fost trimise echipaje SMURD şi de pompieri.

Comisarul şef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat că în accidentul de la centrul comercial Vitan-Bârzeşti nu s-au înregistrat victime.

Şi echipajele de ambulanţă au confirmat faptul că nu s-au înregistrat victime.

Comisarul Ciocan a precizat că a fost informat că ar fi existat o problemă în zona scărilor rulante.

O a doua prăbuşire a avut loc când serviciile de intervenţie au intrat

O a doua prăbuşire a avut loc la complexul comercial Vitan, când serviciile de intervenţie şi echipajele de ambulanţă au început să evalueze prima prăbuşire a tavanului fals, au afirmat surse oficiale, aflate la locul accidentului.

Centrul comercial Vitan Bârzeşti fost evacuat

Şapte echipaje au fost retrase deja.

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat că este afectată o suprafaţă de peste 500 de metri pătraţi de plafon fals, nefiind afectată structura de rezistenţă.

Edilul a explicat că prăbuşirea s-a produs după principiul dominoului, o placă fiind prima care a căzut, urmată de toate celelalte de pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi.

Primarul a precizat că accidentul s-a produs la etaj, o zonă mai puţin circulată şi a recunoscut că, dacă incidentul ar fi avut în week-end, s-ar fi înregistrat un adevărat dezastru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici