Taximetrist arestat după ce a accidentat mortal o fetiţă şi pe bunica ei pe o trecere de pietoni

Un taximetrist de 26 de ani din judeţul Bacău a fost arestat preventiv, după ce a accidentat mortal o fetiţă de cinci ani şi pe bunica acesteia pe o trecere de pietoni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6414 afișări
Imaginea articolului Taximetrist arestat după ce a accidentat mortal o fetiţă şi pe bunica ei pe o trecere de pietoni

Taximetrist arestat după ce a accidentat mortal o fetiţă şi pe bunica ei pe o trecere de pietoni (Imagine: Shutterstock/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, accidentul a avut loc în oraşul băcăuan Dărmăneşti, în momentul în care copila de cinci ani şi bunica sa, în vârstă de 49 de ani, traversau strada pe o trecere de pietoni.

În urma impactului, cele două victime au murit pe loc.

”Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au luat măsura reţinerii şoferului, acesta fiind prezentat ulterior Parchetului şi Judecătoriei Moineşti, cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Magistraţii au acceptat propunerea procurorilor şi au emis pe numele tânărului de 26 de ani mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru ucidere din culpă.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici