Teo Trandafir s-a întors în ţară. Se simte bine şi abia aşteaptă să-şi vadă fetiţa

Deputatul PDL Teo Trandafir s-a întors, miercuri, în ţară, după mai bine de trei luni de spitalizare la Clinica AKH din Viena, se simte bine şi a mers acasă, a declarat pentru MEDIAFAX doctorul Gabriel Smarandache, coordonatorul echipei medicale care s-a ocupat de cazul acesteia.

264 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir s-a întors în ţară. Se simte bine şi abia aşteaptă să-şi vadă fetiţa

Teo Trandafir s-a întors în ţară. Se simte bine şi abia aşteaptă să-şi vadă fetiţa (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"A revenit în ţară astăzi (miercuri, n.r.). Se simte foarte bine şi a mers acasă. Nu ar fi avut de ce să meargă la spital, pentru că este foarte bine", a spus Gabriel Smarandache.

Teo Trandafir a declarat, într-o intervenţie telefonică în emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, că se simte bine şi că abia aşteaptă să ajungă acasă pentru a-şi vedea fetiţa.

"Bine v-am regăsit. Nu-mi vine să cred că am ajuns acasă. Fiica mea nu ştie că vin azi, am vrut să-i fac o surpriză. A fost o încercare a vieţii. Sperăm că problemele s-au terminat şi că viaţa mea va reveni la normal", i-a mărturisit Teo lui Cătălin Măruţă, în intervenţia sa telefonică.

Ea a precizat că tot timpul cât a fost internată s-a gândit la fiica ei. "Medicii nu au ştiut tot timpul dacă o să scap şi mereu m-am gândit la fiica mea. Hai să ne gândim la cele frumoase", a spus optimistă Teo. "Nu am putut să mă exprim până acum pentru că aveam tuburi peste tot. Nu vreau să împovărez lumea cu problemele mele, vin sărbătorile", a mai spus Teo.

Teo a mai afirmat că abia aşteaptă să o vadă pe fetiţa ei. "Abia aştept să ajung acasă să-mi văd fetiţa. Singurul impediment e că nu o să o pot ridica pe Maia în braţe", a mai spus ea.

Totodată, Teo a precizat că va trebui să aibă mai multă grijă de ea de acum încolo. "Medicii mi-au dat regim", a spus Teo. Ea le-a urat tuturor "Sărbători fericite".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici