Ţinut în genunchi şi bătut, în timp ce un alt adolescent filma. Poliţia face verificări - VIDEO cu violenţă explicită

Un adolescent din oraşul Cugir, judeţul Alba, a fost umilit şi lovit de câţiva tineri, în timp ce se aflau cu toţii acasă la unul dintre ei. Poliţiştii s-au autosesizat după ce au văzut imaginile.

3189 afișări
Imaginea articolului Ţinut în genunchi şi bătut, în timp ce un alt adolescent filma. Poliţia face verificări - VIDEO cu violenţă explicită

Alba: Adolescent umilit şi bătut, în timp ce altul filma. Poliţia face verificări

În imagini se poate vedea cum băiatul este pus în genunchi şi apoi pălmuit cu putere de doi dintre tinerii aflaţi acolo, în timp ce altul era martor al umilinţei la care acesta era supus.

În imagini se poate vedea cum băiatul este pus în genunchi şi apoi pălmuit cu putere de doi dintre tineri.

”Mai ai figuri în cap? Cine e şmecherul tău?”, l-a întrebat unul dintre tineri. Pentru că a răspuns greşit, băiatul a fost lovit cu palma peste faţă. După ce i s-a dat voie să se ridice în picioare, adolescentul a fost lovit din nou, de data aceasta de ambii tineri. ”Băi, hoo, că spargi aia”, a spus al treilea tânăr, când victima s-a dezechilibrat de la lovituri.

După câteva secunde, i s-a dat voie să se ridice şi a fost îndemnat să se aşeze pe un scaun, ”să se calmeze”.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii s-au autosesizat, după ce imaginile au ajuns şi la ei. S-a deschis o anchetă şi băiatul lovit a fost întrebat despre incident, însă nu a vrut să depună o plângere.

”Am făcut verificări, am identificat atât victima, cât şi agresorii, iar victima a fost invitată la Poliţie, dar nu a depus plângere. Băiatul a declarat că totul s-a întâmplat din joacă şi că filmul este mai vechi. Verificările continuă în acest caz”, a declarat reprezentantul IPJ Alba.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici