Toader, explicaţii noi despre absenţa de la şedinţa CSM: Fiecare are agenda lui

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi-a explicat absenţa din prima parte a şedinţei CSM de miercuri, unde se afla şi preşedintele Klaus Iohannis, prin faptul că fiecare are agenda lui, iar în agenda sa era alt eveniment la acea oră.

300 afișări
Imaginea articolului Toader, explicaţii noi despre absenţa de la şedinţa CSM: Fiecare are agenda lui

Toader, explicaţii noi despre absenţa de la şedinţa CSM: Fiecare are agenda lui

"Eu nu îl contrazic pe preşedintele republicii. Fiecare are agenda lui. Agenda mea cuprindea altă prioritate, după care am mers la partea a doua a CSM când s-a ales noua conducere", a delarat Tudorel Toader.

Preşedintele Klaus Iohannis a ironizat, miercuri, absenţa lui Tudorel Toader de la şedinţa plenului CSM unde se decide noua conducere, precizând că ministrul Justiţiei "înţeleg că are altă treabă decât să ne onoreze bilanţul".

"Ministrul Justiţiei înţeleg că are altă treabă decât să ne onoreze bilanţul, principalul promotor al acestor proiecte (de modificare a legilor justiţiei -n.r.) este membru de drept al CSM şi are obligaţia să fie cel dintâi care respectă aceste principii", a spus preşedintele Klaus Iohannis, prezent la şedinţa plenului Consiliuluii Superior al Magistraturii (CSM), unde se alegea noua conducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici