Trafic blocat pe A3 Turda - Gilău, după ce un TIR s-a răsturnat pe şosea

Traficul pe Autostrada Transilvania, între Turda şi Gilău, judeţul Cluj, este blocat, duminică, după ce un autocamion s-a răsturnat pe şosea, în condiţiile în care o anvelopă i-a explodat, rupând glisiera metalică.

301 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat pe A3 Turda - Gilău, după ce un TIR s-a răsturnat pe şosea

Trafic blocat pe A3 Turda - Gilău, după ce un TIR s-a răsturnat pe şosea (Imagine: Mediafax Foto)

Traficul este blocat la kilometrul 22+150, după ce, din cauza unei explozii la o anvelopă, un autocamion care circula pe sensul Gilău -Turda al Autostrăzii Transilvania a rupt glisiera metalică şi s-a răsturnat pe celălalt sens al şoselei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Daniel Graur, a declarat corespondentului MEDIAFAX că traficul va fi oprit până cel puţin la ora 15.00, când ar urma să fie ridicat TIR-ul.

În aceste condiţii, şoferii sunt îndrumaţi să folosească rute ocolitoare.

Graur a afirmat că în zona producerii accidentului nu s-au format coloane de maşini întrucât poliţiştii au redirecţionat imediat circulaţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici