Traficul pe DN 1, blocat în urma unui accident, reluat după aproximativ două ore

Traficul rutier pe DN 1, blocat, luni, în zona localităţii Decea din judeţul Alba, în urma unui accident în care au fost implicate cinci autovehicule şi care s-a soldat cu rănirea a două persoane, a fost reluat pe ambele sensuri după aproximativ două ore, transmite corespondentul MEDIAFAX.

61 afișări
Imaginea articolului Traficul pe DN 1, blocat în urma unui accident, reluat după aproximativ două ore

Trafic blocat pe DN 1 în urma unui accident în care au fost implicate cinci autovehicule (Imagine: Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Alba, Luminiţa Prodan, a declarat că în accident au fost implicate cinci autovehicule.

Prodan a spus că, în urma impactului, două persoane au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Judeţean Alba.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Alba, traficul în zona localităţii Decea a fost reluat pe ambele sensuri după aproximativ două ore de la producerea accidentului.

Conform sursei citate, accidentul a avut loc din cauza nepăstrării distanţei în mers între autovehiculele implicate şi din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Prodan a afirmat că, în aceeaşi zonă, în urmă cu aproximativ o oră a mai avut loc un accident în care a fost implicate un autoturims şi un TIR, iar o persoană a fost rănită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici