Circulaţia pe Valea Oltului, reluată după o oră şi jumătate de blocaj

Traficul pe Valea Oltului, blocat, duminică dimineaţă, după ce două autoturisme s-au ciocnit, în localitatea vâlceană Racoviţa, a fost reluat după aproximativ o oră şi jumătate de la producerea accidentului,

564 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe Valea Oltului, reluată după o oră şi jumătate de blocaj

Trafic blocat pe Valea Oltului în urma unui accident în care trei persoane au fost rănite (Imagine: Mircea Rosca / Arhiva MediafaxFoto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea, drumarii au scos în afara şoselei cele două autoturisme implicate în accident, iar circulaţia a fost reluată.

Accidentul s-a produs duminică dimineaţă pe DN 7, în zona localităţii vâlcene Racoviţa.

Din primele cercetări ale poliţiştilor reiese că şoferul unui autoturism Renault ar fi pătruns pe contrasens, din motive nestabilite deocamdată, şi s-a ciocnit cu un autoturism Citroen.

În urma impactului, au fost rănite trei persoane - şoferul şi doi pasageri din autoturismul Renault. La faţa locului au ajuns trei maşini ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea, care i-au preluat pe răniţi, transportându-i iniţial la Spitalul Brezoi, de unde au fost transferaţi la Spitalul Judeţean Vâlcea.

În zona în care s-a produs accidentul ninge, iar şoseaua este acoperită cu zăpadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici