Video Accident feroviar în Mehedinţi: Patru vagoane care transportau MOTORINĂ au deraiat/ Circulaţia este BLOCATĂ în zona Balota | FOTO, VIDEO

Patru vagoane care transportau motorină au deraiat de pe şine, în judeţul Mehedinţi, joi dimineaţa. Unul dintre vagoane s-a fisurat, după ce s-a răsturnat şi prezentă scurgeri minore. Traficul feroviar în zona localităţii Balota este în continaure blocat, arată IGSU.

2251 afișări

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO 

Potrivit IGSU, patru vagoane din cele 20, care transportau motorină au deraiat, unul fiind răsturnat.

„Din cele patru vagoane, unul răsturnat. Cel răsturnat prezintă scurgeri minore. În zonă s-a montat un dispozitiv de protecţie şi se aşteaptă intervenţia reprezentanţilor CFR cu echipament auxiliar pentru transvazarea combustibilului şi repunerea pe şine”, potrivit IGSU.

Nu s-au înregistrat victime, dar traficul feroviar este blocat în zona accidentului.

Potrivit CFR, aproximativ 100 de călători dintr-un tren de navetă care urma să tranziteze zona au coborât în staţia Balota şi au fost preluaţi de mijloace auto.

Se va face transbordare la următoarele trenuri din grafic, mai arată CFR Călători.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici