Traficul se desfăşoară cu dificultate în zona Târgului Indagra. Poliţia recomandă rute alternative

Traficul rutier se desfăşoară, joi, în jurul prânzului, cu dificultate pe străzile care duc către Piaţa Presei Libere, zonă în care este organizat Târgul Indragra, poliţiştii recomandând evitarea zonei şi folosirea rutelor ocolitoare, conform Brigăzii de Poliţie a Capitalei.

801 afișări
Imaginea articolului Traficul se desfăşoară cu dificultate în zona Târgului Indagra. Poliţia recomandă rute alternative

Traficul se desfăşoară cu dificultate în zona Târgului Indagra. Poliţia recomandă rute alternative

„La această oră, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe străzile care acced către Piaţa Presei Libere. Recomandăm evitarea deplasării în zona menţionată şi să folosească rutele ocolitoare, precum: Bulevardul Aviatorilor – Strada Nicolae Caramfil – Bulevardul Aerogării - Şoseaua Bucureşti –Ploieşti; Şoseaua Bucureşti –Ploieşti – Pasajul Presei Libere – Şoseaua Kiseleff – Strada Alexandru Constantinescu – Bulevardul Ion Mihalache”, potrivit sursei citate.

Pentru evitarea producerii unor blocaje în trafic, oamenii legii recomandă conducătorilor de autovehicule: să nu depăşească coloana de autovehicule oprite la semafor, să nu oprească sau să staţioneze în locuri unde ar putea împiedica desfăşurarea normală a traficului rutier, să păstreze liber centrul intersecţiei, să nu blocheze calea de rulare a mijloacelor de transport public, să nu treacă la culoarea roşie a semaforului electric, să nu claxoneze inutil, să fie atenţi la semnalele agenţilor de circulaţie şi să urmeze recomandările acestora.

În perioada 25-29 octombrie are loc evenimentul agricol Indagra, organizat la Romexpo. Peste 530 de companii din 24 de ţări şi-au anunţat participarea la ediţia din acest an a Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici