Transfăgărăşanul, închis între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă din cauza ninsorii puternice

Drumul Naţional 7C – Transfăgărăşan este închis, joi, între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă din cauza ninsorii puternice, drumarii acţionând cu utilaje de deszăpezire, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1560 afișări
Imaginea articolului Transfăgărăşanul, închis între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă din cauza ninsorii puternice

Transfăgărăşanul, închis între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă din cauza ninsorii puternice (Imagine Stefan Birlodeanu / Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, joi dimineaţa, se acţiona cu utilaje de deszăpezire pe DN 7C, drumul fiind închis traficului.

„Din cauza condiţiilor meteo de viscol şi ninsoare, DN 7C – Trasnfăgărăşan este închis joi dimineaţa pe tronsonul Bâlea Lac – Bâlea Cascadă. Se acţionează cu utilaje de deszăpezire”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

În mod tradiţional, Transfăgărăşanul se închide circulaţiei în ultima zi de octombrie şi se deschide în primăvara anului următor.

Meteorologul de serviciu al Centrului Meteorologic Transilvania Sud a transmis că în zona înaltă de munte, la Bâlea, sunt ninsori puternice, stratul măsurând 16 centimetri la ora 9, când termperatura era de minus 3 grade.

Meteorologii avertizează că temperaturile vor continua să scadă în Sibiu şi întreaga zonă. Maximele vor fi joi de 10 grade Celsius, faţă de de 18 grade Celsius cât s-au înregistrat anul trecut pe 13 octombrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici