Trei case au fost distruse într-un incendiu provocat de un scurtcircuit la o maşină de spălat

  • Trei case din comunna Vrâncioaia, judeţul Vrancea, au fost afectate, vineri, de un incendiu violent, produs, potrivit pompierilor, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit la o maşină de spălat.
  • Potrivit ISU Vrancea, incendiul a fost anunţat prin numărul 112.
  • La faţa locului au trimise şase echipaje ale ISU Vrancea, care au fost sprijinite de pompieri voluntari de la SVSU Vrâncioaia, SVSU Tulnici şi SVSU Păuleşti, care au intervenit fiecare cu câte o autospecială.
345 afișări
Imaginea articolului Trei case au fost distruse într-un incendiu provocat de un scurtcircuit la o maşină de spălat

Trei case au fost distruse într-un incendiu provocat de un scurtcircuit la o maşină de spălat

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 1200 mp, cuprinzând locuinţe şi anexe.

Trei femei, cu vârste cuprinse între 38 şi 80 de ani, au avut nevoie de asistenţa echipajului SMURD. Una dintre ele a suferit arsuri la o mână, iar celelalte atacuri de panică. „Paramedicii le-au acordat primul ajutor calificat, la faţa locului dar, cu toate că le-au fost explicate consecinţele, acestea au refuzat transportul la spital”, a anunţat ISU Vrancea.

Acţiunea pompierilor a durat patru ore.

Pagubele sunt însemnate: au ars bunuri mobile şi imobile pe o suprafaţă de circa 800 mp şi s-au degradat alţi aproximativ 450 mp din pereţii locuinţelor şi anexelor celor 3 gospodării afectate.

Potrivit ISU VRancea, cauza probabilă care a generat incendiul a fost un scurtcircuit electric produs la o maşină de spălat aflată în funcţiune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici