ACCIDENT grav în judeţul Constanţa. Trei morţi şi un rănit în stare critică, după impactul frontal dintre o maşină şi un microbuz

Trei persoane au murit, iar una a fost rănită grav, duminică, în urma impactului frontal dintre un autoturism şi un microbuz de marfă, între localităţile Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu, din judeţul Constanţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3009 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT grav în judeţul Constanţa. Trei morţi şi un rănit în stare critică, după impactul frontal dintre o maşină şi un microbuz

Trei morţi şi un rănit, după impactul dintre o maşină şi un microbuz, în judeţul Constanţa

UPDATE 16:50 Persoanele decedate sunt un bărbat de 27 de ani şi o femeie de 25 de ani din autoturism şi şoferul microbuzului de marfă, un bărbat de 65 de ani.

Din primele cercetări, se pare că şoferul autoutilitarei ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, din cauza neatenţiei. Acesta a intrat în coliziune cu autoturismul condus de tânărul de 27 de ani, din Navodari.

UPDATE 15:50 Încă o persoană a fost declarată decedată, duminică, în accidentul care s-a produs în urma impactului frontal dintre o maşină şi un microbuz de marfă, în judeţul Constanţa. Bilanţul victimelor arată că trei oameni au murit şi unul este în comă.

Medicii de la Ambulanţă au declarat decesul unuia dintre răniţii grav din accidetul petrecut între un autoturism şi un microbuz de marfă, între localităţile Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu, din judeţul Constanţa.

Potrivit medicilor, trei persoane au murit, respectiv doi bărbaţi şi o femeie. O altă persoană este în comă.

Persoanele decedate sunt un bărbat şi o femeie din autoturism şi şoferul microbuzului de marfă, un bărbat de 65 de ani.

Poliţiştii rutieri fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.


Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a petrecut în jurul orei 14.30, fiind implicate un autoturism şi un microbuz de marfă, între localităţile Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu, din judeţul Constanţa.

Impactul dintre cele două vehicule a fost frontal, două persoane murind pe loc, iar alte două au fost grav rănite, găsite în stare de inconştienţă de echipajele de intervenţie.

Persoanele rănite vor fi transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în timp ce poliţiştii de la Rutiere fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici