Caz ŞOCANT în Călăraşi: Trei persoane au fost omorâte în apartamentul în care locuiau. Suspecţii au fost prinşi

Trei persoane au fost omorâte, luni seara, în apartamentul în care locuiau, în municipiul Călăraşi, suspecţi în acest caz fiind trei adolescenţi, în vârstă de 17 ani, care au fugit, după comiterea faptei, cu maşina victimelor. Unul dintre agresori a fost în plasament la familia omorâtă.

9053 afișări
Imaginea articolului Caz ŞOCANT în Călăraşi: Trei persoane au fost omorâte în apartamentul în care locuiau. Suspecţii au fost prinşi

Trei persoane au fost omorâte în municipiul Călăraşi; suspecţii, audiaţi

Surse judiciare au declarat, luni seara, că suspecţii au fugit cu maşina victimelor, fiind prinşi în trafic, iar la ora transmiterii acestei ştiri sunt audiaţi.

Un vecin al victimelor a sesizat că doi bătrâni, respectiv un bărbat de 82 de ani şi o femeie de 80 de ani, împreuna cu fiica lor, de 58 ani, au fost ucişi prin înjunghiere în apartament.

Suspecţi în acest caz sunt trei adolescenţi de 17 ani, care, după comiterea omorului, au furat maşina aparţinând victimelor.

La ora transmiterii acestei ştiri, toţi trei sunt in custodia poliţiei şi se fac cercetări sub coordonarea procurorului, pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a săvârşit omorul.

Unul dintre adolescenţi a fost în plasament la familia omorâtă. Surse din anchetă mai arată că cei trei erau institutionalizaţi la Centrul de plasament Perişoru, din judeţul Călăraşi.

Aceleaşi surse arată că cei trei adolescenţi ar fi fost consumatori de etnobotanice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici