Trei persoane rănite într-un accident produs pe Autostrada Soarelui. A fost chemat elicopterul SMURD

Trei persoane au fost rănite, duminică seara, într-un accident produs pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 42, în zona localităţii Săruleşti, judeţul Călăraşi. Circulaţia a fost blocată, astfel că s-au format coloane de maşini pe kilometri întregi.

2434 afișări
Imaginea articolului Trei persoane rănite într-un accident produs pe Autostrada Soarelui. A fost chemat elicopterul SMURD

Trei persoane rănite într-un accident produs pe Autostrada Soarelui. A fost chemat elicopterul SMURD

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în accident au fost implicate patru maşini.

Impactul s-a soldat cu rănirea a trei persoane, una fiind transportată la spital cu elicopterul SMURD.

Accidentul a avut loc pe A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către Capitală, la kilometrul 42, în zona localităţii Săruleşti, judeţul Călăraşi.

Iniţial, traficul a fost blocat total, iar apoi circulaţia a fost reluată pe banda de urgenţă şi pe prima bandă.

Potrivit poliţiştilor s-a format o coloană de maşini care se întinde până la kilometrul 51.

„S-a format coloană de autoturisme până la kilometrul 51, astfel că recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic”, a mai transmis Centrul Infotrafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici