Turişti, atenţie la buzunare! TripAdvisor a realizat o listă cu oraşele lumii în care sunt cei mai mulţi hoţi

  • Turiştii care vizitează marile oraşe ale lumii sunt captaţi de atracţiile turistice şi nu mai sunt atenţi la genţi şi portofele.
  • TripAdvisor a realizat o listă cu 10 oraşe în care pot fi întâlniţi cei mai mulţi hoţi de buzunare.
2408 afișări
Imaginea articolului Turişti, atenţie la buzunare! TripAdvisor a realizat o listă cu oraşele lumii în care sunt cei mai mulţi hoţi

TripAdvisor a realizat o listă cu oraşele din Europa în care sunt cei mai mulţi hoţi de buzunare

Atunci când călătoriţi în oraşe mari din lume, unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să ţineţi cont sunt hoţii de buzunare. Potrivit TripAdvisor, sunt 10 oraşeale lumii în care turiştii trebuie să fie atenţi la buzunare:

  • Barcelona, ​​Spania

Pe locul întâi în topul oraşelor cu cei mai mulţi hoţi de buzunare se află Barcelona, din Spania. ​Las Ramblas, renumita stradă pietonală şi atracţie turistică populară, este o zonă de risc, de aceea turiştii ar trebui să o evite sau să fie foarte atenţi când trec pe acolo, potrivit Independent.

  • Roma şi Florenţa, Italia
Plină de repere istorice şi puncte de interes cultural, Roma atrage în fiecare an milioane de turişti. Din păcate, mulţimile care se fotografiază în faţa Coloseumului fac indirect o invitaţie hoţilor de buzunare care profită de neatenţia lor pentru a le lua telefoane, camere şi portofele. Acelaşi lucru se întâmplă şi în Florenţa.
  • Praga, Republica Cehă
Străzile înguste şi pietruite, străbătute de turişti în fiecare an, sunt zone în care hoţii fură cele mai multe bunuri.
  • Madrid, Spania
Al doilea oraş spaniol de pe listă, Madrid, este un oraş aglomerat, în care turiştii pot întâlni mulţi hoţi. Fleamarketul El Rastro şi Metro sunt citate ca fiind unele dintre cele mai riscante locuri când vine vorba de hoţii de buzunare, dar muzeele sunt, de asemenea, locuri în care se pot fura bunurile turiştilor.
  • Paris, Franţa
Mulţimile uriaşe care se adună lângă Turnul Eiffel, Luvru şi Metrou, uşurează ”munca” hoţilor de buzunare din acest oraş. Este important ca turiştii să fie atenţi la lucrurile lor atunci când se află în zonele aglomerate ale oraşului.
  • Buenos Aires, Argentina
Hoţii de buzunare din acest oraş sunt cunoscuţi pentru „trucul muştarului”: stropesc turiştii cu muştar pe spate, pete care arată ca excremente de păsări, iar un străin „prietenos” încearcă să îi ajute şi să îi cureţe, în timp ce le fură şi bunurile.
  • Atena, Grecia
Atena este plină de monumente şi atracţii în aer liber, ceea ce înseamnă foarte puţină securitate în cele mai aglomerate locuri ale oraşului.
  • Hanoi, Vietnam
Cartierul Vechi din capitala Vietnamului este plin de monumente istorice şi arhitectură fascinantă, unde hoţii de buzunare pot fi întâlniţi la tot pasul.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici