VIDEO  Tunel de 40 de metri săpat pentru a scăpa din închisoare. Ce condiţii aveau „muncitorii”

Poliţia macedoneană a publicat imagini cu tunelul săpat de unii deţinuţi ai închisorii Idrizovo, la periferia oraşului Skopje, într-o tentativă eşuată de evadare.

1123 afișări
Imaginea articolului Tunel de 40 de metri săpat pentru a scăpa din închisoare. Ce condiţii aveau „muncitorii”

Tunelul, au spus agenţii, măsoară aproximativ 3 metri lăţime pe 40 de metri lungime şi ar fi fost echipat şi cu cabluri electrice pentru a oferi lumină celor  ocupaţi să-l săpe.

Evadarea prizonierilor a fost zădărnicită de o operaţiune a poliţiei care a avut loc în urmă cu câteva zile.

Deţinuţii se aflau la doar câţiva metri distanţă de a ajunge la peretele despărţitor principal al închisorii.

Ministrul justiţiei macedonean a anunţat că sunt implicaţi opt deţinuţi, toţi cu pedepse de peste zece ani de închisoare, unii chiar condamnaţi la închisoare pe viaţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici