Turist atacat de un urs în cort, pe Valea Cerbului din Buşteni

Un turist în vârstă de 39 de ani a fost atacat de un urs în cort, lângă pădure, pe Valea Cerbului din Buşteni. Bărbatul a suferit răni la braţe şi a primit îngrijiri medicale din partea unui echipaj de ambulanţă.

559 afișări
Imaginea articolului Turist atacat de un urs în cort, pe Valea Cerbului din Buşteni

Turist atacat de un urs în cort, pe Valea Cerbului din Buşteni

Potrivit Jandarmeriei Prahova, jandarmii montani din Sinaia au intervenit în noaptea de luni spre marţi pentru ajutorarea unei persoane care se afla într-un cort pe Valea Cerbului din Buşteni, atacată de un urs.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani reclama faptul că a fost rănit de un urs în timp ce era în cortul instalat lângă pădure.

”Jandarmii au ajuns la faţa locului şi au asigurat zona până la sosirea unui echipaj de ambulanţă, care i-a acordat îngrijiri medicale persoanei, aceasta prezentând o plagă la nivelul antebraţului. De asemenea, patrula de jandarmi a rămas în zonă pentru monitorizarea unor eventuale apariţii ale animalelor sălbatice”, arată Jandarmeria Prahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici