Un acrobat a fost rănit după ce a căzut de la înălţime în timpul unui spectacol al Circului Globus/ Primăria Capitalei: Acrobatul este conştient, are o tensiune bună

Un acrobat a fost transportat, duminică, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca după ce a căzut de la înălţime în timpul unui spectacol al Circului Globus din Capitală, au declarat reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. UPDATE: Acrobatul care a căzut de la înălţime este conştient, are o tensiune bună, aflându-se la Spitalul Clinic Floreasca pentru mai multe investigaţii, a anunţat Primăria Capitalei.

8650 afișări
Imaginea articolului Un acrobat a fost rănit după ce a căzut de la înălţime în timpul unui spectacol al Circului Globus/ Primăria Capitalei: Acrobatul este conştient, are o tensiune bună

Un acrobat a fost rănit după ce a căzut de la înălţime în timpul unui spectacol al Circului Globus

"Ionel Orzan, 66 de ani, a început să lucreze în spectacole de circ cu o trupă de zburători (numere de trapez la înălţime) în anul 1972. Este căsătorit cu partenera sa Ana, 62 de ani, cu care intra în Roata Morţii. A căzut astăzi (duminică -n.r.) de la cinci metri ănălţime la ultima ieşire, când i-a alunecat mâna. Este conştient, cu o tensiune bună şi se află la Floreasca pentru mai multe investigaţii", precizează Primăria Capitalei.

Potrivit Primăriei Capitalei, bărbatul este un colaborator al Circului Globus.

"Acrobatul este în regulă, într-adevăr a căzut de la o înălţime de aproximativ 5 metri, a fost dus de urgenţă la spital, dar este bine. Spectacolul a fost oprit cât timp i s-a acordat priimul ajutor, apoi a fost reluat", a declarat, pentru MEDIAFAX, Aurelian Bădulescu, viceprimar.

"A fost preluat de un echipaj SMURD, probabil a şi ajuns la Spitalul Floreasca, un traumatism cranio-cerebral cu pierdere de conştienţă şi o contuzie la gleznă, posibil fractură. Mai multe detalii vom afla după ce va fi investigat la spital. Ni s-a spus că a căzut de pe trapez, nu ştiu exact de la ce înălţime a căzut. Un singur pacient am avut", a declarat, pentru MEDIAFAX, Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, acrobatul ar fi căzut de la o înălţime de 8 metri şi este conştient, două echipaje SMURD fiind chemate la faţa locului.

În cauză se va deschide dosar penal pentru accident de muncă de către Secţia 6 de Poliţie.

Potrivit Primăriei Capitalei, bărbatul este un colaborator al Circului Globus, spectacolul fiind întrerupt.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici