Un alt actor care a jucat în "Eu când vreau să fluier, fluier", arestat

Un alt actor amator care a jucat în filmul "Eu când vreau să fluier, fluier", Cristian Dragomir, a fost arestat preventiv vineri pentru tâlhărie, de Tribunalul Neamţ, la trei zile după ce fusese arestat de magistraţii băcăuani, într-un alt caz, şi eliberat apoi de Tribunalul Bacău.

166 afișări
Imaginea articolului Un alt actor care a jucat în "Eu când vreau să fluier, fluier", arestat

Un alt actor care a jucat în "Eu când vreau să fluier, fluier", arestat

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru, tânărul, Cristian Dragomir, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat preventiv pentru 25 de zile, marţi, de Judecătoria Bacău, fiind acuzat de tâlhărie.

Tânărul a atacat cu recurs decizia magistraţilor, iar Tribunalul Bacău a decis, miercuri, ca acesta să fie cercetat în libertate.

Vineri, Dragomir a fost prins la Piatra Neamţ, fiind arestat într-un alt dosar de tâlhărie.

"A fost prins pe 27 aprilie de poliţiştii din Bacău, care îl căutau pentru alte două infracţiuni, dar a fost pus în libertate a doua zi, de Tribunal. A fost prins la Piatra Neamţ şi a fost pus sub acuzare în cazul a două tâlhării. De această dată, instanţa a emis un mandat de arestare pe numele său pentru o perioadă de 29 de zile", a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX inspector Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Neamţ.

Dragomir este acuzat că în iunie 2009, la şase luni după ce fusese eliberat din penitenciar, unde a fost închis pentru furt, a tâlhărit două femei din Piatra Neamţ, una în vârstă de 54 de ani, cealaltă de 75 de ani, smulgându-le lănţişoarele din aur de la gât.

Cristian Dragomir susţine că nu este vinovat pentru aceste tâlhării şi că faptele ar fi fost comise de alte persoane.

"S-ar fi furat nişte lănţişoare, dar eu doar am fost de faţă. Nu eu am comis fapta, ceilalţi doi cu care eram. Mie mi-au dat drumul. Şi cei de la Bacău mi-au dat drumul, acum mai ales am şi mama bolnavă, vreau să mă lase să fiu lângă ea", a declarat, vineri, Cristian Dragomir.

Dragomir a mai fost închis la Penitenciarul Tichileşti timp de doi ani şi şase luni, până în 20 ianuarie 2009, în urma unui jaf comis în casa fostului viceprimar din Bacău Laurian Lucaş.

La Tichileşti, de altfel, tânărul a fost descoperit de către regizorul Florin Şerban, care i-a dat rolul "Ionuţ" în filmul "Eu când vreau să fluier, fluier".

"A fost foarte frumos că am jucat în acest film, am avut această şansă că m-a selectat. Am fost la premieră pe 25. Niciodată nu m-am simţit aşa de bine ca pe scenă. M-am simţit extraordinar, au fost 560 de invitaţi, am urcat pe scenă şi am avut emoţii. A doua zi am mers la alt cinema să vedem reacţia publicului. Tremuram tot. Am învăţat cum să privesc în cameră, am încercat să scot ceva bun din mine. Am făcut tot ce am putut. Săptămâna viitoare începeam alte filmări, un documentar şi un lungmetraj pe care trebuia să îl fac săptămâna asta. Vreau să mă lase în libertate să continui cariera", mai spune Cristian Dragomir.

În 15 aprilie, un alt actor amator, Papan Chiliban, care a interpretat un rol secundar în filmul "Eu când vreau să fluier, fluier", a fost arestat preventiv, de Judecătoria sectorului 3 Bucureşti, alături de alte trei persoane, pentru furt.

"Eu când vreau să fluier, fluier", debutul în lungmetraj al lui Florin Şerban, este primul film românesc din ultimii 17 ani care a intrat în competiţia oficială a Festivalului de la Berlin şi a reuşit să ia şi două premii importante: marele premiu al juriului - Ursul de Argint şi distincţia "Alfred Bauer". De altfel, Chilibar a fost prezent pe covorul roşu la Berlin, la premiera mondială a acestui film.

La 1 aprilie, filmul a fost difuzat în Penitenciarul Jilava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici