Un autocar cu 20 de copii, lovit de un tir în judeţul Sibiu

Un autocar cu 20 de copii la bord a fost lovit de un tir, joi dimineaţă, pe DN 14, în apropierea localităţii Ruşi din judeţul Sibiu. La locul accidentului se află echipaje ale Poliţiei, ale ISU şi Ambulanţei. Accidentul s-a petrecut joi dimineaţă, în jurul orei 6.30.

2566 afișări
Imaginea articolului Un autocar cu 20 de copii, lovit de un tir în judeţul Sibiu

Un autocar cu 20 de copii, lovit de un tir în judeţul Sibiu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)


Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspector Luciana Balteş, poliţiştii au ajuns la faţa locului, confirmând informaţiile care fuseseră transmise la 112 de către persoane care au anunţat accidentul, respectiv că un copil a fost rănit.

Balteş a spus că victima a fost dusă cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sibiu, fiind în afara oricărui pericol.

Reprezentantul Poliţiei a precizat că în autocar se aflau 20 de elevi de liceu, şi nu 30, aşa cum se anunţase iniţial.

Autocarul îi luase pe copii din localitatea Slimnic şi se îndrepta spre municipiul Sibi, iar tir-ul circula dinspre Sibiu spre Mediaş.

Conform sursei citate, în zona localităţii Ruşi, unde sunt curbe succesive, probabil din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo, cu ploaie, tir-ul a derapat, iar remorca acestuia a lovit autocarul.

Traficul în zonă se desfăşoară alternativ pe un singur sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici