Un bărbat a căzut de pe Podul Basarab din Capitală pe liniile de cale ferată

Un bărbat a fost dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, după ce a căzut de pe Podul Basarab pe liniile de cale ferată, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile.

369 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a căzut de pe Podul Basarab din Capitală pe liniile de cale ferată

Un bărbat a căzut de pe Podul Basarab din Capitală pe liniile de cale ferată (Imagine: Bogdan Stamatin/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al (ISU) Bucureşti, bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost văzut de un mecanic de locomotivă după ce a căzut de pe Podul Basarab, incidentul fiind sesizat la 112 în jurul orei 9.40.

La faţa locului au fost trimise echipaje de prim ajutor şi de descarcerare, care l-au găsit pe bărbat lângă liniile de cale ferată. După ce a fost stabilizat, bărbatul a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a precizat Daniel Vasile.

Circulaţia feroviară a fost întreruptă temporar după producerea incidentului, pentru ca echipajul de prim ajutor să poată interveni.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Leonard Grecescu, a declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul este în investigaţii, este instabil hemodinamic, starea lui fiind gravă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici