Un bărbat a murit după ce a căzut sub metrou la staţia Eroilor. Bărbatul avea 26 de ani şi s-a sinucis

Un bărbat a murit, duminică dimineaţă, după ce a căzut sub metrou la staţia Eroilor din Bucureşti, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti. Bărbatul s-a aruncat voluntar în faţa trenului, conform primelor cercetări, victima având 26 de ani şi fiind din Titu, judeţul Dâmboviţa, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

3282 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit după ce a căzut sub metrou la staţia Eroilor. Bărbatul avea 26 de ani şi s-a sinucis

Un bărbat a murit după ce a căzut sub metrou la staţia Eroilor din Bucureşti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Anchetatorii nu au stabilit deocamdată motivele sinuciderii, au mai spus sursele citate.

Tânărul a murit, duminică dimineaţă, după ce s-a aruncat pe linie la staţia de metrou Eroilor din Capitală şi a fost călcat de un tren care venea de la Izvor.

Incidentul a fost semnalat la 112 în jurul orei 8.45.

Conducătorul trenului a relatat că, la staţia Eroilor, bărbatul i-a ieşit practic în faţă pe linie.

La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti şi SMURD, care au constatat decesul bărbatului.

Circulaţia la metrou a fost întreruptă temporar pe tronsonul Gara de Nord - Dristor 2, până la ora 10.51.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici