Un bărbat beat, care a LOVIT trei persoane fără adăpost în gara din Târgu-Jiu, a fost arestat

Un bărbat de 51 de ani, din judeţul Gorj, a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a generat panică în gara din Târgu-Jiu, după ce ar fi lovit cu pumnii şi picioarele trei persoane fără adăpost şi le-ar fi ameninţat cu un cuţit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

786 afișări
Imaginea articolului Un bărbat beat, care a LOVIT trei persoane fără adăpost în gara din Târgu-Jiu, a fost arestat

Un bărbat beat, care a LOVIT trei persoane fără adăpost în gara din Târgu-Jiu, a fost arestat

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în gara din Târgu-Jiu. Bărbatul de 51 de ani avea asupra sa un cuţit, cu care ar fi ameninţat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, pe care mai întâi le-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele. O singură persoană a fost transportată la spital.

"În timp ce se afla în Gara Târgu-Jiu, pe fondul consumului de alcool, ar fi agresat trei persoane cu vârste cuprinse între 35 şi 43 de ani, care frecventau gara, două din ele fără adăpost, care au domiciliul în Albeni, Deva şi Târgu Mureş. În exercitarea de acte de violenţa, acesta a folosit şi un corp tăietor - înţepător cu care i-a ameninţat pe cei trei, acte care au tulburat ordinea şi liniştea publică", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Sâmbătă seara, agresorul a fost arestat preventiv de magistraţii Judecătoriei Târgu-Jiu, pentru 30 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici