Un bărbat de 65 de ani a murit în urma unui incendiu produs într-o casă din judeţul Giurgiu

Un bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani a fost găsit mort de pompieri, sâmbătă seara, într-o casă afectată de un incendiu din localitatea Crevedia Mare, judeţul Giurgiu.

350 afișări
Imaginea articolului Un bărbat de 65 de ani a murit în urma unui incendiu produs într-o casă din judeţul Giurgiu

Un bărbat de 65 de ani a murit în urma unui incendiu produs într-o casă din judeţul Giurgiu

Potrivit ISU Giurgiu, pompierii au intervenit sâmbătă seara pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Crevedia Mare.

Echipajele sosite la faţa locului au constatat că flăcările au cuprins acoperişul, dar şi interiorul casei bătrâneşti de circa 100 de metri pătraţi.

„Din păcate, în interiorul locuinţei a fost găsită carbonizată o persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 65 de ani”, au transmis reprezentanţii ISU Giurgiu.

Potrivit acestora, intervenţia este în desfăşurare, iar după stingerea flăcărilor va fi stabilită şi cauza care a dus la izbucnirea incendiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pompieri,
incendiu,
mort

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici