Video FOTO, VIDEO Un căţel care a căzut într-un canal adânc de 17 metri, SALVAT de pompieri

Un căţel care a căzut într-un canal adânc de 17 metri, din Mediaş, judeţul Sibiu, a fost salvat de pompieri, unul dintre salvatori coborând pentru a scoate patrupedul la suprafaţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

485 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, căţelul a căzut într-un canal adânc de 17 metri pe o stradă din municipiul Mediaş, iar pentru salvarea lui s-a intervenit cu cordiţe de salvare şi un pompier a coborât în canal.

„Pentru salvarea câinelui a fost nevoie de coborârea unui pompier în canal, care, cu ajutorul cordiţelor de salvare, a reuşit să-l readucă la suprafaţă. Intervenţia pompierilor a fost una reuşită, întrucât câinele a fost recuperat în viaţă”, a declarat Nistor.

Canalul descoperit unde a căzut căţelul este pe Şoseaua Sibiului, în Mediaş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici