Un elefant a omorât un turist. „Două persoane au fost ucise în doar o săptămână"

  • Michael Bernard Walsh, un turist sud-african în vârstă de 71 de ani, a fost ucis de un elefant chiar în faţa fiului său, în Parcul Naţional Mana Pools din Zimbabwe.
  • Acesta este al doilea incident în care a implicat un elefant, în doar câteva zile.
  • Animalul, o femelă, a atacat turistul în timp ce făcea o plimbare în parc, a declarat Tinashe Farawo, o purtătoare de cuvânt.
3544 afișări
Imaginea articolului Un elefant a omorât un turist. „Două persoane au fost ucise în doar o săptămână"

Un elefant a atacat un turist şi l-a omorât. „Două persoane au fost ucise în doar o săptămână"

Walsh, originar din Cape Town, era un obişnuit al parcului, pe care îl vizita aproape o dată pe an, timp de cel puţin 35 de ani.

„Suntem îngrijoraţi, pentru că două persoane au fost ucise în doar o săptămână", a spus Farawo. În primul caz, un coordonator anti-braconaj a fost călcat în picioare, în vestul ţării.

Numărul problemelor în care sunt implicaţi oameni şi animale a crescut în Zimbabwe, în ultimii ani: potrivit Farawo, peste 40 de persoane au murit în accidente petrecute în parcuri sau în alte zone rurale, în ultimul an.

În Spania, un îngrijitor a fost ucis de un elefant, după ce a fost lovit cu trompa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici