Un elev de la Liceul "Mecanică Fină" din Bucureşti a fost înjunghiat de un coleg. Acesta şi-a recunoscut fapta

Un elev de la Liceul Tehnologic "Mecanică Fină", din Sectorul 2 al Capitalei, a fost înjunghiat, miercuri, de un coleg, fiind transportat la Spitalul "Sfntul Pantelimon" cu o rană la omoplatul drept.

987 afișări
Imaginea articolului Un elev de la Liceul "Mecanică Fină" din Bucureşti a fost înjunghiat de un coleg. Acesta şi-a recunoscut fapta

Un elev de la Liceul "Mecanică Fină" din Bucureşti a fost înjunghiat de un coleg. Acesta şi-a recunoscut fapta

Asistenta medicală de la Liceul Tehnologic "Mecanică Fină" a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că un elev a fost înjunghiat de un coleg, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din Poliţia Capitalei.

La faţa locului au venit un echipaj SMURD pentru acordarea primului ajutor şi un echipaj al Secţiei 8 Poliţie.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a declarat pentru MEDIAFAX că tânărul a fost transportat la Spitalul "Sfântul Pantelimon", având o plagă înjunghiată la omoplatul drept, este conştient şi cooperant.

UPDATE 12:29 - Elevul din clasa a IX-a de la Liceul Mecanică Fină a recunoscut că şi-a înjunghiat colegul mai mare

Elevul din clasa a IX-a de la Liceul Mecanică Fină a recunoscut că şi-a înjunghiat colegul mai mare cu un cuţit, în timpul unei altercaţii pe terenul de sport, unde jucau fotbal, iniţial acesta spunând că l-a împins şi elevul din clasa a XIII-a s-a lovit într-o tablă, au spus reprezentanţii şcolii.

"Elevul din clasa a IX-a şi-a recunoscut fapta, după ce iniţial a spus că şi-a împins colegul din clasa a XIII-a, iar acesta s-a lovit într-o tablă", au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Liceului "Mecanică Fină" din Capitală.

Reprezentanţii Spitalului "Sfântul Pantelimon" au declarat că elevul de la Liceul "Mecanică Fină are o plagă nepenetrantă, nefiind lezat niciun organ vital, dar acesta va rămâne internat 24 de ore pentru a fi supravegheat.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a declanşat o anchetă pentru a stabili modul în care sunt realizate serviciul pe şcoală şi paza, dacă există un program pentru prevenirea violenţei şi dacă acesta este respectat.

Iniţial, oficiali din Poliţia Capitalei au declarat că asistenta medicală de la Liceul Tehnologic "Mecanică Fină" a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că un elev a fost înjunghiat de un coleg.

Ulterior, surse din unitatea de învăţământ au spus că elevii au avut o altercaţie în curtea şcolii, iar elevul din clasa a XIII-a a fost împins de un coleg din clasa a IX-a şi s-a rănit într-o tablă.

Reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) au mers la Liceul "Mecanică Fină" pentru a analiza situaţia, în condiţiile în care informaţiile despre incident erau contradictorii.

Poliţiştii de la Secţia 8 au făcut verificările la faţa locului, pentru a stabili în ce condiţii s-a produs incidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici