Un important producător de mobilă din România introduce plata cu criptomonede. Care sunt monedele virtuale acceptate

Unul dintre cele mai vechi branduri din industria de producţie şi vânzare de mobilă din România, Elvila, a anunţat că va introduce plata cu criptomonede pentru produsele sale. Producătorul va accepta plăţi în BITCOIN (BTC), Ethereum(ETH), Elrond (EGLD) şi Tether (USDT).

3837 afișări
Imaginea articolului Un important producător de mobilă din România introduce plata cu criptomonede. Care sunt monedele virtuale acceptate

Un important producător de mobilă din România introduce plata cu criptomonede. Care sunt monedele virtuale acceptate

“Decizia de a accepta plata în cryptomonede nu a fost luată uşor. Am analizat toate aspectele, plusurile şi minusurile, atât financiare cât şi legale, şi la final, am decis că este o evoluţie naturală. De-a lungul istoriei noastre ca brand, am avut tot timpul de câştigat când am luat decizii îndrăzneţe”, a anunţat Viorel Cataramă, fondatorul Elvila.

“Într-o perioadă în care lumea se fereşte să invesească, adevăraţii oameni de afaceri trebuie să ia decizii curajoase, care vor schimba atât piaţa, cât şi obiceiurile consumatorilor. Păşim astăzi într-o zonă nouă şi o facem cu încredere şi deschidere către noile tehnologii şi către noile realităţi ale lumii. De astăzi, E-ul de la Elvila puteţi să consideraţi că vine şi de la “electronic”. Facem astăzi un prim pas către Metaverse şi Web 3.0 şi vă invităm să veniţi alături de noi”, a adăugat Viorel Cataramă.

Elvila va introduce plata prin cryptomonede prin intermediul unui operator specializat – UTRust – o soluţie a sibienilor de la Elrond, care vor garanta un curs de conversie stabil pentru 15 minute.

Elvila a fost fondată în 1990 de omul de afaceri Viorel Cataramă. În prezent are peste 500 de angajaţi, cu două fabrici, în judeţele Vâlcea, respectiv Bihor si o reţea extinsă de magazine, având în prezent 24 de locaţii în toată România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
elvila,
criptomonede,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici