Un pensionar din Arad a predat Poliţiei un plic cu 1.200 de euro găsit pe stradă. Bătrânul a refuzat să fie recompensat

Un pensionar de 77 de ani din Arad a predat Poliţiei un plic cu 1.200 de euro găsit pe o stradă din oraş, banii fiind restituiţi, miercuri, proprietarului, care a vrut să-l recompenseze pe bătrân cu 200 de euro, dar acesta a refuzat.

513 afișări
Imaginea articolului Un pensionar din Arad a predat Poliţiei un plic cu 1.200 de euro găsit pe stradă. Bătrânul a refuzat să fie recompensat

Un pensionar din Arad a predat Poliţiei un plic cu 1.200 de euro găsit pe stradă. Bătrânul a refuzat să fie recompensat (Imagine: Shutterstock)

Pensionarul de 77 de ani, care a lucrat în trecut ca şofer, a găsit plicul cu valută marţi seară, pe trotuar, pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, acesta mergând imediat la secţia de Poliţie din cartier pentru a preda suma.

Bărbatul se afla la plimbare cu soţia sa, iar împreună au decis să ducă plicul la Poliţie, după ce au constatat că în interior de afla o sumă de bani în valută, respectiv 1.200 de euro.

"Poliţiştii au depistat persoana care a pierdut această sumă importantă de bani şi în cursul acestei zile (miercuri - n.r.) cei doi arădeni - bărbatul care a găsit plicul şi proprietarul - au fost invitaţi să se întâlnească. Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad l-a felicitat pe bărbatul care a găsit şi restituit banii, pentru atitudinea şi spiritul civic de care a dat dovadă, arădeanul fiind un exemplu de omenie", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene, Camelia Tuduce.

Proprietarul plicului a vrut să-l recompenseze pe pensionar cu suma de 200 de euro, însă acesta a refuzat banii şi s-a mulţumit cu felicitările primite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici