Un poliţist italian a murit în timp ce încerca să oprească mai multe persoane ce spărgeau un bancomat

Un poliţist de 36 de ani din Italia a murit noapte trecută după ce a încercat să oprească mai multe persoane care forţau un ATM, relatează Il mattiono.

10498 afișări
Imaginea articolului Un poliţist italian a murit în timp ce încerca să oprească mai multe persoane ce spărgeau un bancomat

Un poliţist italian a murit în timp ce încerca să oprească mai mulţi români ce spărgeau un bancomat

Corriere della Sera precizează că cei doi infractori ar fi români care locuiesc într-o tabără de la marginea oraşului. Şi presa centrală precizează ca infractorii cetăţeni stăini de etnie romă.

Poliţistul pe numele său Pasquale Apicella împreună cu colegul său Salvatore Colucci, care a fost rănit uşor, se aflau în maşină încercând să îi oprescă pe cei doi infractori. Ei au fost loviţi de maşina imigranţilor în partea centrală conform datelor oferite de poliţie.

Cei doi cetăţeni de etnie romă nu au reuşit să scape fiind prinşi la scurt timp, la momentul de faţă ei se află în spital. Al treilea complice este căutat de poliţiştii italieni. Maşina pe care o foloseau avea licenţa suspendată fiind conform presei din italia furată. În urma impactului cu maşina de poliţie, motorul a fost proiectat la o distanţă considerabilă.

Poliţistul decedat avea doi copii de şase, respectiv un an şi lucra în domeniu din 2014.

Sursă foto: ilmattino.it


Abonează-te la Mediafax pe Youtube: Reţeta tratamentului pentru bolnavii de Covid19. Noul protocol de la Spitalul Victor Babeş Timişoara

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici