Un şofer român este suspectat că a provocat un accident în lanţ în apropiere de Sofia, soldat cu doi morţi

Cel puţin două persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite într-un accident în lanţ produs în apropiere de şoseaua de centură a Sofiei. Potrivit site-ului Novinite.com, poliţia bulgară a anunţat că accidentul ar fi fost provocat de un şofer de camion român, suspectat că a adormit la volan.

322 afișări
Imaginea articolului Un şofer român este suspectat că a provocat un accident în lanţ în apropiere de Sofia, soldat cu doi morţi

Un şofer român este suspectat că a provocat un accident în lanţ în apropiere de Sofia, soldat cu doi morţi (Imagine: Shutterstock)

Poliţia suspectează că şoferul camionului înmatriculat în România a adormit la volan, lovind mai multe vehicule care erau oprite într-o coloană.

Cel puţin două persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite în accidentul în lanţ produs în apropiere de şoseaua de centură a Sofiei, în zona Iana.

În accident au fost implicate trei camioane şi patru autoturisme.

Accidentul a avut loc cu doar câteva ore înainte de inaugurarea unui nou segment de drum, între centura Sofiei şi Autostrada Hemus, care merge spre nord, până în oraşul Iablaniţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici