Video Un tânăr din Buzău a creat „prima izoletă electrică din România”. A folosit-o pentru a-şi lua mâncare

Un tânăr din Buzău a creat ceea ce spune el că este „prima izoletă electrică din România”. Bărbatul a mers cu vehiculul improvizat să îşi cumpere mâncare de la un restaurant care are serviciu de „drive-in”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5885 afișări

Magnet Boy, căci acesta este numele tânărului inventiv din Buzău, s-a filmat şi a postat filmuleţul pe youtube. Primul pas a fost să-şi cumpere materialele necesare.

„Facem ceva tare. Să bubuim internetul”, a zis tânărul în timp ce stătea la coadă la magazine cu produsele în mână.

Apoi, construcţia a făcut-o pe scara unui bloc. Izoleta electrică a acoperit-o cu o folie şi a ataşat o trotinetă.

„Aceasta este izoleta electrică (…) Avem aici construcţia propriu-zisă, trotineta este motorul nostru de energie şi asta este prima izoletă electrică din România”, a povestit Magnet Boy.

A dat câteva ture, în jurul blocului, ca să o testeze apoi a plecat să-şi cumpere de mâncare. Nu a uitat să-şi pună oglinzi, roti şi chiar numărul de înmatriculare, deşi sunt făcute din carton.

La final, Magnet Boy s-a declarant mulţumit de invenţia sa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
izoletă,
electric,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici