USR, cuvinte dure la adresa Gabrielei Firea: „Acuză sabotaje închipuite, dar de fapt minciunile ei ies la iveală”

USR Bucureşti precizează că Gabriela Firea minte atunci când acuză un sabotaj în privinţa avariei de la Elcen şi subliniază că problemele din Sectoarele 2 şi 3 au apărut deoarece nu au fost efectuate reparaţii pe tronsonul respectiv. Lucrările au vizat doar 18% din acea porţiune.

1106 afișări
Imaginea articolului USR, cuvinte dure la adresa Gabrielei Firea: „Acuză sabotaje închipuite, dar de fapt minciunile ei ies la iveală”

USR: Firea minte! Acuză sabotaje închipuite, dar de fapt minciunile ei ies la iveală

„Gabriela Firea minte de îngheaţă apele! Părţi mari din Sectoarele 2 şi 3 au rămas din nou fără căldură şi apă caldă, la fel ca în decembrie 2018. De ce? Simplu. Pentru că reparaţiile pe tronsonul Bobocica, aflat la ieşirea din CET Sud, s-au făcut în proporţie de doar 18,75%, aşa cum ne arată un raport al Primăriei Generale”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de USR Bucureşti.

În august 2019, Gabriela Firea declara că a reabilitat 30 de km de reţea de transport primară, însă primarul Capitalei a minţit - de fapt, a reabilitat doar 680 de metri, mai spune sursa citată.

„Gabriela Firea acuză sabotaje închipuite, dar de fapt e vorba doar de minciunile ei care ies la iveală!”, precizează postarea..

Primarul Gabriela Firea a anunţat, iniţial pe Facebook că depune plângere pentru sabotarea sistemului de termoficare deoarece angajaţii ELCEN ar fi efectuat în mod intenţionat o avarie gravă, unde „s-a greşit cu 20 de grade mai mult”.

Acest lucru a dus la oprirea apei calde şi a căldurii în Sectoarele 2 şi 3, fiind afectate 300 de blocuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici