Val de sinucideri la Iaşi: Patru persoane şi-au pus capăt zilelor de la Crăciun până în prezent

Încă o sinucidere a avut loc, miercuri, în Iaşi, la doar trei zile după ce un profesor universitar şi soţia sa au decis să îşi pună capăt zilelor. O femeie de 76 de ani s-a aruncat de la etajul 8 al blocului unde locuia, în zona Splai Bahlui, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1937 afișări
Imaginea articolului Val de sinucideri la Iaşi: Patru persoane şi-au pus capăt zilelor de la Crăciun până în prezent

Val de sinucideri la Iaşi: Patru persoane şi-au pus capăt zilelor de la Crăciun

Femeia de 76 de ani care s-a aruncat, miercuri după-amiaza, de la etajul opt al blocului unde locuia, este al patrulea caz de sinucidere de la Crăciun până în prezent.

Echipajul SMURD care a intervenit la locul incidentului nu a mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie şi a declarat decesul.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat.

Primii care au decis să se sinucidă au fost soţii Anda şi Bogdan Maleon, care s-au spânzurat în ziua de Crăciun. A urmat maestrul emerit de box, Viorel Soroceanu, care şi-a tăiat venele în maşină, în parcarea unui centru comercial, iar miercuri, o femeie s-a aruncat de la etaj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici