Vezi pe ce pârtii de pe Valea Prahovei poţi schia în acest weekend

Pârtiile de schi din staţiunile Sinaia, Buşteni şi Azuga sunt practicabile, la acest sfârşit de săptămână, stratul de zăpadă ajungând până la 60 de centimetri.

47 afișări
Imaginea articolului Vezi pe ce pârtii de pe Valea Prahovei poţi schia în acest weekend

Vezi pe ce pârtii de pe Valea Prahovei poţi schia în acest weekend (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

La Sinaia se schiază în acest sfârşit de săptămână pe pârtiile Valea Dorului, Valea Soarelui, Drum de Vară, Variantă şi Lăptici. Potrivit reprezentanţilor Serviciului Salvamont Sinaia, stratul de zăpadă pe aceste pârtii este de aproximativ 30-35 de centimetri.

Pârtia Kalinderu din Buşteni este de asemenea deschisă turiştilor în acest week-end. Administratorul pârtiei Kalinderu, Ion Vasilescu, a afirmat că pe această pârtie stratul de zăpadă artificială depăşeşte jumătate de metru.

Vasilescu a afirmat că pe pârtia Kalinderu se va schia cel puţin până la începutul lunii aprilie.

Şi domeniul schiabil al staţiunii Azuga este practicabil la acest sfârşit de săptămână.

Potrivit primarului din Azuga, Adrian Purcaru, în acest week-end la Azuga se desfăşoară Campionatele Naţionale de Schi Alpin pentru juniori şi seniori, la care participă peste o sută de sportivi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici