VIDEO. Doi tineri, atacaţi cu parul, după ce ar fi intrat cu ATV-urile pe o proprietate privată în Alba. „Dânsul este fratele viceprimarului din Arieşeni”

Doi fraţi din Arad au ajuns la spital, după o plimbare cu ATV-urile în prima zi de Crăciun în comuna Arieşeni, judeţul Alba. Cei doi au fost loviţi cu parul de doi bărbaţi care susţineau că tinerii au intrat pe o proprietate privată. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

6967 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Doi tineri, atacaţi cu parul, după ce ar fi intrat cu ATV-urile pe o proprietate privată în Alba. „Dânsul este fratele viceprimarului din Arieşeni”

Alba: Doi tineri, loviţi cu parul, după ce ar fi intrat cu ATV-urile pe o proprietate privată

Unul dintre tinerii agresaţi a povestit tot ce s-a întâmplat pe contul său de Instagram. Acesta susţine că, împreună cu fratele său şi iubitele lor, au închiriat două ATV-uri şi, în timp ce se plimbau, accesul le-a fost blocat într-o zonă care ar fi proprietate privată, dar care nu era semnalizată.

„Nu era niciun gard, absolut nimic de felul ăsta. Pe unde am intrat noi, ni s-a blocat accesul să ieşim afară de un Jepp din care s-a coborât un om, a luat de jos un par de vreo 10 cm grosime, la vreo 4 metri şi a început să ne ameninţe. La scurt timp după chestia asta, fratele meu a încercat să le explice cum stă situaţia şi să ne lase să plecăm că nu am greşit cu absolut nimic şi că ne pare rău, dar când să plecăm ne-au spus că nu plecăm nicăieri, agresându-le pe iubitele noastre şi aşa mai departe. Ce am aflat concret este că dânsul este fratele viceprimarului din Arieşeni, ceea ce mi se pare un lucru foarte nepotrivit. Şi el, la rândul lui s-a coborât din maşină şi a început să ne lovească. (...) Am luat un par după cap, am picat, fratele meu a încercat să mă ridice, la rândul lui şi el somn după mine. Nu ştiu ce s-a întâmplat din acele momente, am văzut doar că iubitele noastre nu au fost lăsate să plece nicicum de pe aşa zisa proprietate privată", a povestit tânărul.

Poliţiştii au fost sesizaţi de unul dintre bărbaţii din Arieşeni, care a spus că pe proprietatea familiei au intrat mai multe ATV-uri.

„Când au ajuns colegii acolo au constat faptul că avusese loc un conflict între două persoane din Arieşeni şi doi tineri din Arad, care erau cu ATV-urile în zona respectivă, s-au agresat reciproc şi şi-au adresat ameninţări, iar două ATV-uri erau avariate. Cert este că a avut loc o altercaţie, în urma căreia cele două persoane din Arad au fost şi transportate la spital şi investigate medical. La noi au fost depuse plângeri de către toate persoanele implicate şi de către societatea care deţine ATV-urile", a declarat, pentru MEDIAFAX, Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Poliţiştii fac cercetări într-un dosar de loviri şi alte violenţe, distrugere şi ameninţare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu vorbim aici despre oameni , vorbim despre viceprimarul arieseniului ,cel ce sta in maşina şi îmi calca telefonul atunci când coboară sa îl lovească pe fratele meu după ce fratele lui mi -a dat in cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul şi filma cum dansul sparge Atv urile ,blonduţul din imagine este una din încă 5 persoane apărute in altercaţie fiind la fel de revoltat şi pregătit sa atace. Tin sa enţionez atât ,sechestrare ,Ameninţare cu moartea ,lovituri multiple la cap având scris pe foaie eu personal(fractura parietala in urma atacului ) tentativa de omor (6-7 oameni navala peste fratele meu lovindu-l puternic in Zona capului, cervical +tâmple desigur viceprimarul nu lispsea cu picioarele şi pumnii ) şi cel mai important ,motivul fiind tentativa de viol ,pentru ca alt motiv de a leşina iubiţi unor fete şi a începe sa le tragi de geci spunându-le ca nu pleacă nicăieri şi ameninţându-le cu moartea nu văd logic , te poţi crede cine vrei dar nu uita ca eşti un om !

A post shared by Pustea Emanuel (@emipustea) on

Dec 25, 2019 at 11:22am PST

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici