VIDEO. Poliţist cercetat într-un dosar de şantaj, filmat când plânge în curtea IPJ Arad

Un poliţist, fost ofiţer DGA, pus sub control judiciar într-un dosar de şantaj, a fost filmat când plânge în hohote în curtea IPJ Arad, colegii încercând să-l consoleze. Poliţistul a intrat de vineri în concediu medical, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4218 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Poliţist cercetat într-un dosar de şantaj, filmat când plânge în curtea IPJ Arad

VIDEO. Poliţist cercetat într-un dosar de şantaj, filmat când plânge în curtea IPJ Arad

Scenele au fost filmate, joi, de un martor. În filmare se vede cum, în curtea IJP Arad, poliţistul stă între două maşini de poliţie şi plânge în hohote. Colegii săi încearcă să-l consoleze şi reuşesc să-l determine să se ridice.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţistul a reacţionat astfel după ce a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, fiind cercetat penal într-un dosar de şantaj, faptă care datează de pe vremea când era încadrat ca ofiţer la DGA.

De vineri, bărbatul este în concediu medical şi urmează să se interneze într-o clinică de boli cardiace din Timişoara, au adăugat sursele citate.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Arad au declarat că poliţistul în cauză este încadrat la IPJ Arad din data de 24 octombrie, fiind mutat la cerere de la Serviciul Judeţean Anticorupţie.

„Ieri dimineaţă, pe fondul unor afecţiuni cronice cardiace a suferit un şoc emoţional manifestat printr-o criză de nervozitate. Imediat a fost preluat de medicul şi de psihologul unităţii, fiind administrată medicaţie pentru afecţiunea cardiacă şi s-a asigurat asistenţa psihologică în situaţii de criză”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Arad.

După şedinţa de asistenţă psihologică, agentul a plecat la medicul de familie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici