FOTO, VIDEO Un avion Tarom, cu 39 de pasageri, a ieşit de pe pistă la aterizarea pe aeroportul din Chişinău/ Tarom: În momentul frânării, aeronava a avut deplasări anormale

Un avion al companiei Tarom a ieşit, duminică seara, de pe pistă, la aterizarea pe aeroportul din Chişinău. Niciun pasager nu a fost rănit, transmite site-ul publika.md. Tarom a transmis, legat de incidentul de pe aeroportul din Chişinău, unde un avion al companiei a ieşit de pe pistă, că, în momentul frânării, aeronava a avut deplasări anormale. Avionul va fi supus verificărilor tehnice pe aeroportul din Republica Moldova.

4612 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO Un avion Tarom, cu 39 de pasageri, a ieşit de pe pistă la aterizarea pe aeroportul din Chişinău/ Tarom: În momentul frânării, aeronava a avut deplasări anormale

VIDEO Un avion Tarom, cu 39 de pasageri, a ieşit de pe pistă la aterizarea pe aeroportul din Chişinău/ Tarom: În momentul frânării, aeronava a avut deplasări anormale (Imagine: Facebook Iolanta Mura)

Tarom a transmis, legat de incidentul de pe aeroportul din Chişinău, unde un avion al companiei a ieşit de pe pistă, că, în momentul frânării, aeronava a avut deplasări anormale. Avionul va fi supus verificărilor tehnice pe aeroportul din Republica Moldova.

”Cursa TAROM ROT 207 Bucureşti – Chisinău de astãzi 4 iunie 2017 operatã cu aeronavă ATR 42 a aterizat la ora 18: 12 minute pe aeroportul din Chişinău. În procedura de aterizare, în momentul frânării, din cauze încă necunoscute, aeronava a avut nişte deplasări anormale, echipajul depunând eforturi să redreseze aeronava care a ieşit uşor din pistă”, transmite compania Tarom.

(Imagine: Facebook Iolanta Mura)

La bordul aeronavei se aflau 39 de pasageri care au fost debarcaţi în siguranţă şi nimeni nu a fost rănit, anunţă compania aeriană.

O pasageră aflată labordul aeronavei, a postat pe pagina de Facebook mai multe imagini de după incident, cu mesajul: "Aşa am aterizat noi cu Tarom: în iarbă. Dar mulţumim lui Dumnezeu că am supravieţuit"

(Imagine: Facebook Iolanta Mura)

Aeronava implicată în incidentul de pe aeroportul din Chişinău va fi supusă verificărilor tehnice pe aeroportul din Republica Moldova.

Cursa Tarom efectua un zbor Bucureşti- Chişinău, iar la aterizarea pe aeroportul din Republica Moldova, aparatul de zbor a părăsit pista.

Informaţia a fost confirmată de către directorul Aeroportului Internaţional Chişinău, Petru Jardan, transmite publika.md.

(Imagine: Facebook Iolanta Mura)

Nicio persoană nu a fost rănită, dar în acest moment, niciun avion nu aterizează şi nu decolează pe aeroportul din Chişinău.

Un avion au fost redirecţionat pe Aeroportul din Iaşi, iar alte patru apartate de zbor aşteaptă ca pista să fie deblocată pentru a putea ateriza, mai transmite sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici