SARS-CoV-2 închide o primărie din Galaţi, după ce o angajată s-a infectat. E primul caz de COVID-19 din localitate

  • Virusul COVID-19 închide o primărie din judeţul Galaţi după ce o angajată s-a infectat.
  • Toţi colegii de muncă ai femeii sunt testaţi, iar clădirea este închisă 48 de ore pentru realizarea dezinfecţiei.
  • Până în prezent, nici o altă persoană din localitate nu a avut simptomele virusului.
2183 afișări
Imaginea articolului SARS-CoV-2 închide o primărie din Galaţi, după ce o angajată s-a infectat. E primul caz de COVID-19 din localitate

Virusul SARS-CoV-2 închide o primărie din Galaţi, după ce o angajată s-a infectat. E prima victimă COVID-19 din localitate

 

Sediul Primăriei comunei Barcea este închis după ce una dintre angajatele instituţiei s-a infectat cu virusul COVID-19. Confirmarea a venit luni de la reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică. Imediat, sediul Primăriei a fost închis pentru realizarea dezinfecţiei, iar angajaţii sunt testaţi.

„Este un caz, este adevărat. Primăria este închisă pentru dezinfecţie 48 de ore. Mâine vine firma de dezinfecţie, am sunat azi şi mi-au spus că sunt ocupaţi. Este vorba despre un angajat de 42 de ani, nu ştim de unde a contactat virusul, acum se face anchetă epidemiologică. Avem 22 angajaţi, vor fi cu toţii testaţi, deja unele persoane au fost testate. Colega de birou a persoanei infectate cu COVID-19 a fost testată negativ. Primăria este închisă pentru dezinfecţie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, primarul comunei Barcea, Constantin Zamfir.

Autorităţile încearcă să afle cum s-a infectat funcţionara în condiţiile în care în interiorul Primăriei au fost luate măsuri de protecţie încă de la începutul epidemiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici