Vrancea: Trafic oprit pe DN2D, din cauza bolovanilor căzuţi de pe versanţi în urma ploilor torenţiale

Circulaţia pe DN 2D, între localităţile Lepşa şi Greşu, din judeţul Vrancea, a fost oprită din cauza bolovanilor de pe versanţi care au căzut pe carosabil, în urma ploilor torenţiale, potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română. Circulaţia a fost reluată după aproximativ nouă ore.

348 afișări
Imaginea articolului Vrancea: Trafic oprit pe DN2D, din cauza bolovanilor căzuţi de pe versanţi în urma ploilor torenţiale

Vrancea: Trafic oprit pe DN2D, din cauza bolovanilor căzuţi de pe versanţi în urma ploilor torenţiale (Imagine: Tudor Costi/Arhiva Mediafax Foto)

Drumul naţional 2D, închis pe ambele sensuri între Lepşa şi Greşu (kilometrii 62 şi 74), sâmbătă, de la ora 23.30, a fost redeschis traficului duminică, în jurul orei 09.00.

Tot în judeţul Vrancea, circulaţia pe DN 2M Reghiu - Mera se desfăşoară pe un fir, alternativ, la kilometrul 24, pe o distanţă de aproximativ 40 de metri, din cauza unei alunecări de teren, a precizat Centrul Infotrafic.

Administraţia Naţională de Meteorologie a avertizat că până duminică, la ora 10.00, vor fi ploi în toate regiunile, iar la munte, precipitaţiile vor duce la topirea stratului de zăpadă.

Potrivit ANM, în Dobrogea, în estul şi nordul Munteniei şi în sudul Moldovei vor fi ploi însemnate cantitativ, ce vor cumula local 15 - 20 de litri pe metru pătrat şi izolat 30 - 40 de litri pe metru pătrat. În zona Carpaţilor de Curbură şi în estul Carpaţilor Meridionali, precipitaţiile sunt mai ales sub formă de ploaie, favorizând topirea stratului de zăpadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici