Vreme deosebit de caldă pentru această perioadă. Temperaturile maxime ajung la 18 grade C. Zonele unde va ploua

În weekend, va fi vreme deosebit de caldă pentru această perioadă, cu temperaturi până la 9 grade mai ridicate faţă de norme, a precizat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, meteorologul de serviciu al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

787 afișări
Imaginea articolului Vreme deosebit de caldă pentru această perioadă. Temperaturile maxime ajung la 18 grade C. Zonele unde va ploua

Vreme deosebit de caldă pentru această perioadă. Temperaturile maxime ajung la 18 grade. Zonele unde va ploua

„Va fi vreme deosebit de caldă pentru această perioadă. Maxime în ţară între 8 şi 18 grade, şi minimele din cursul nopţilor, între -2 şi 7 grade. Sunt valori cu 8-9 grade mai ridicate faţă de norme. În Bucureşti, vom avea în jur de 16 grade, cu minimă de 5-7 grade. Ploile - pentru că vorbim de acum de ploi, având în vedere că avem vreme atât de caldă - în vest, nord, centru şi pe arii mai restrânse în rest. Vor fi ploi şi sâmbătă şi duminică, iar acestea ar fi zonele vizate. Doar la munte, la peste 1.800 de metri altitudine, trecător vor fi lapoviţe şi ninsori”, a explicat, pentru MEDIAFAX, Oana Păduraru, meteorologul de serviciu al ANM.

Acesta a mai precizat că, în acest weekend, cel mai răcoare va fi în partea de nord a ţării, unde termometrele vor arăta 8 grade, iar cel mai cald va fi în partea de sud, sud-vest.

„Noaptea şi dimineaţa, local, în special în regiunile extracarpatice se va forma ceaţă”, a mai spus meteorologul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici