VREMEA la început de săptămână: Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri în ţară şi în Bucureşti

Valorile termice se vor menţine în jurul celor normale pentru această dată. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult noros şi vor fi ploi moderate cantitativ în regiunile vestice şi nord-vestice şi slabe pe arii mai restrânse în celelalte regiuni.

995 afișări
Imaginea articolului VREMEA la început de săptămână: Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri în ţară şi în Bucureşti

VREMEA la început de săptămână: Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri în ţară şi în Bucureşti

Noaptea înnorările vor fi temporare si va mai ploua slab în nord şi centru, iar spre dimineaţă în extremitatea vestică a ţării. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea, local va fi ceaţă posibil asociată cu burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 22 de grade, iar cele minime între 6 şi 14 grade.

În Bucureşti, cerul va avea înnorări mai ales în cursul zilei când vor fi condiţii de ploaie slabă. Dimineaţa şi noaptea este posibil să se formeze ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 10...12 grade.

Miercuri, cerul va avea înnorări temporar accentuate şi va ploua pe arii extinse în toată ţara, ziua în jumătatea de vest, iar noaptea în cea de sud. Pe arii restrânse cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va fi slab şi moderat, cu intensificări izolate. Temperatura aerului va marca o scădere în regiunile intracarpatice, astfel că la nivelul întregii ţări valorile maxime se vor încadra între 13 şi 23 de grade, iar minimele între 6 şi 15 grade. Pe crestele montane vântul va sufla tare, iar spre sfârşitul intervalului este posibil ca ploile să se transforme în lapoviţă şi ninsoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici