6.000 de fani la antrenamentul echipei Real Madrid înaintea plecării la Dubai

Aproximativ 6.000 de fani au asistat, duminică, la al doilea antrenament al zilei efectuat de echipa Real Madrid pe arena Alfredo di Stefano din complexul din Valdebebas, înaintea plecării formaţiei madrilene la Dubai, pentru un meci cu AC Milan, informează cotidianul As.

116 afișări
Imaginea articolului 6.000 de fani la antrenamentul echipei Real Madrid înaintea plecării la Dubai

6.000 de fani la antrenamentul echipei Real Madrid înaintea plecării la Dubai (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Real Madrid va întâlni echipa AC Milan, marţi, într-un meci contând pentru Dubai Challenge Cup.

De la antrenamentul de duminică seară au lipsit Karim Benzema şi Cristiano Ronaldo, aflaţi în vacanţă în Dubai, precum şi Coentrao, Marcelo şi Ramos. Benzema şi Ronaldo vor participa la meciul de marţi.

Potrivit realmadrid.com, echipa spaniolă s-a deplasat deja la Dubai, fiind primită la aeroport de un grup de susţinători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici