ACCIDENT la Soci: Sportivul rus Mihail Maksimochkin, spitalizat după ce a căzut în timpul unui antrenament - FOTO

Sportivul rus Mihail Maksimochkin a fost spitalizat, miercuri, după ce a căzut în timpul unui antrenament în vederea probei de sărituri cu schiurile de pe trambulina mare, la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci.

338 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT la Soci: Sportivul rus Mihail Maksimochkin, spitalizat după ce a căzut în timpul unui antrenament - FOTO

ACCIDENT la Soci: Sportivul rus Mihail Maksimochkin, spitalizat după ce a căzut în timpul unui antrenament (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Maksimochkin a fost scos din zona de pregătire pe targă şi cu capul imobilizat.

După acest incident, sesiunea de pregătire a fost anulată.

Preşedintele federaţiei ruse, Alexander Uvarov, a declarat că Maksimochkin nu a fost rănit grav. "Nu sunt consecinţe grave. El are ceva probleme la coaste, dar conform doctorilor va putea fi externat în cursul zilei de joi", a precizat Uvarov.

Alexander Uvarov a menţionat că Maksimochkin nu va mai concura la JO.

Mihail Maksimochkin s-a clasat al 31-lea, duminică, în proba de sărituri cu schiurile de pe trambulina normală.

Calificările pentru proba de sărituri cu schiurile de pe trambulina mare au loc vineri, iar finala este programată sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici