Al Ittihad: Schimbarea antrenorului Piţurcă nu a fost luată în discuţie

Conducerea clubului Al Ittihad a precizat, miercuri, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că nu a luat niciodată în discuţie schimbarea antrenorului Victor Piţurcă, în ciuda rezultatelor slabe înregistrate de echipă în campionatul Arabiei Saudite.

103 afișări
Imaginea articolului Al Ittihad: Schimbarea antrenorului Piţurcă nu a fost luată în discuţie

Victor Piturca (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Ittihad FC şi antrenorul Victor Piţurcă au încheiat un contract valabil până la 20 iulie 2016, iar schimbarea sau anularea acestei înţelegeri nu a fost niciodată pusă în discuţie. Obiectivul antrenorului este de a construi o echipă puternică, care să câştige campionatul în sezonul viitor. Chiar dacă ultimele rezultate nu au fost pozitive, clubul este foarte mulţumit de munca lui Victor Piţurcă şi a stafului său. Într-o scurtă perioadă de timp, el a reuşit să schimbe stilul de joc, să îmbunătăţescă randamentul echipei şi să aducă profesionalismul în rândul jucătorilor, astfel că suntem încrezători că rezultatele bune vor începe să apară", se arată în comunicatul citat, semnat de preşedintele clubului Ibrahim Al-Balawi.

Fostul selecţioner al naţionalei României Victor Piţurcă a semnat, la 16 octombrie, un contract pe două sezoane cu Al Ittihad. În cinci meciuri disputate în campionat, sub conducerea lui Piţurcă, echipa a înregistrat o remiză şi patru înfrângeri, fiind vehiculată în mass media o posibilă schimbare a antrenorului român.

După disputarea a 12 etape, Al Ittihad ocupă locul cinci cu 22 de puncte, la nouă puncte de liderul Al Nasr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici