Alexandru Păcurar: Voi semna în cel mai scurt timp cu Universitatea Cluj pe doi sau trei ani

Jucătorul echipei Steaua, Alexandru Păcurar, a declarar, marţi, pentru MEDIAFAX, că va semna în cel mai scurt timp un contract pe doi sau trei ani cu Universitatea Cluj, menţionând că a ales să revină acasă, la Cluj-Napoca, deşi a avut o ofertă mai bună financiar de la o altă echipă.

33 afișări

"Voi fi jucătorul Universităţii Cluj, urmează în cel mai scurt timp să semnez actele. Voi semna pe doi sau trei ani, urmează să vedem. Mâine (n.r. - miercuri) mă voi prezenta la antrenamente. Eu sunt convins că va fi bine. De-abia aştept să mă întorc acasă. Dintre jucătorii care erau la echipă când am plecat eu a mai rămas doar Szilagyi (n.r. - fundaşul Zsolt Szilagyi), dar oricum la «U» este un grup foarte bun şi valoros. Mai ţin legătura cu foştii jucători de la Universitatea, am rămas prieteni", a spus Păcurar.

Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani a adăugat că a ales "cu sufletul" să vină la Universitatea Cluj, deşi a mai avut o ofertă mai tentantă din punct de vedere financiar. "A contat mult că era vorba de Universitatea Cluj, am ales cu sufletul, deşi am avut o ofertă mai bună financiar din altă parte. Cred că Universitatea a arătat mult potenţial, drept dovadă că a câştigat trei meciuri consecutive, a învins la Dinamo, ceea ce arată multe", a precizat Păcurar.

Antrenorul Stelei, Ilie Dumitrescu, a decis să renunţe la mai mulţi jucători din lotul său, printre aceştia aflându-se şi Alexandru Păcurar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici