Ana Bogdan a câştigat turneul ITF din Dubai

Ana Bogdan (27 de ani, nr. 121 WTA) a câştigat turneul ITF din Dubai, competiţie cu premii totale de 100.000 de dolari. Jucătoarea din România s-a impus sâmbătă, 14 decembrie, în faţa sportivei de 17 ani, ucraineanca Daria Snigur, locul 328 în ierarhia mondială.

165 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan a câştigat turneul ITF din Dubai

Ana Bogdan a câştigat turneul ITF din Dubai

Ana Bogdan a câştigat primul set după 34 de minute de joc. Tânăra sportivă a reuşit să ia doar un game în actul întâi, românca impunându-se cu 6-1. Actul secund a fost câştigat în 28 de minute de tenismena născută în Sinaia, scor 6-2. Bogdan a câştigat finala cu Daria Snigur, după o oră şi două minute de joc, în două seturi, scor 6-1, 6-2.

Ocupanta locului 121 în clasamentul WTA a ajuns în finală, după ce vineri, 13 decembrie, a trecut de belgianca Greet Minnen, în trei seturi, scor 4-6, 6-3, 6-2, după două ore şi patru minute de joc.

Daria Snigur (nr. 328 WTA) le-a învins la turneul din Dubai pe jucătoarele Yanina Wickmayer (30 de ani) şi Kristina Mladenovic (26 de ani).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici